Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Programes d'ajuda, models i formularis  > Programes d'ajuda
 

Programes d'ajuda

Els programes d'ajuda són aplicacions que podeu instal·lar en el vostre ordinador per emplenar correctament els diferents models d'autoliquidació. El programa d'ajuda bàsic instal·la tots els models en un sol pas. A continuació, podeu descarregar els arxius necessaris per instal·lar, per primera vegada, els programes d'ajuda de l'any actual i per actualitzar els models. Cal tenir prèviament instal·lat el Java i l'Acrobat.

Una vegada emplenada l'autoliquidació amb el programa d'ajuda, podeu imprimir el model oficial i presentar-lo a les delegacions de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'oficina liquidadora competent, o bé generar un fitxer per presentar-lo telemàticament a l'Oficina Virtual (models 600, 620, 627, 651 i 950).


2016

Per a Windows

 
 

2015

Per a Windows

 

Per a Mac OS

 

2014

Per a Windows

 

Per a Mac Os

 

2013

Després de la instal·lació del programa, és necessari seleccionar el lector de pdf seguint les indicacions del document "Selecció del lector de pdf".

 
 

Actualització de dades (notaris, municipis i codis postals)

Per actualitzar les dades referents als notaris del programa d'ajuda dels impostos sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats  i sobre successions i donacions heu de descarregar el fitxer i seguir les indicacions del manual que hi ha a continuació.

 

Guies d'instal·lació

 
Data d'actualització: 30.05.2016